ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ


 
  Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών. Το χρώμα των φακών που θα επιλέξετε επηρεάζει διαφορετικά την όραση. Τα μάτια σας και το ευαίσθητο δέρμα γύρω από αυτά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις ακτίνες UVA και UVB . Παρά το γεγονός ότι κάποιοι φακοί επαφής είναι εξοπλισμένοι με ενσωματωμένα φίλτρα UV , τα γυαλιά ηλίου είναι σημαντικός παράγοντας για την προστασία σας και καλό είναι να τα φοράτε συχνά, ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες.

Είναι μια κοινή παρερμηνεία ότι όσο πιο σκούρος είναι ο φακός, τόσο πιο προστατευμένοι είστε. Αντ 'αυτού, βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά ηλίου που θα επιλέξετε έχουν φίλτρα UV. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της πόλωσης των γυαλιών ηλίου, η οποία, εκτός από τη μείωση της φωτεινότητας, μειώνει επίσης και το έντονο φως από τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό του ανακλώμενου φωτός.
-Μαύρο/Γκρι
Οι μαύροι ή οι γκρι φακοί βοηθάνε ώστε να μειώνετε η αντηλιά, διατηρώντας παράλληλα τα χρώματα αληθινά. Είναι ασφαλείς για τους οδηγούς, λόγω της υψηλής μείωσης του φωτός.
-Κίτρινο/Xρυσό
Οι φακοί σε αυτές τις αποχρώσεις είναι οι καλύτεροι για χειμερινές δραστηριότητες. Δεν μειώνουν τη φωτεινότητα σημαντικά, αλλά βοηθούν ώστε να ενισχυθεί η αντίθεση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως το χιονισμένο τοπίο ή η συννεφιά.
-Πράσινο
Οι πράσινοι φακοί είναι οι φακοί για καθημερινή χρήση. Συμβάλλουν στη μείωση της φωτεινότητας, ενώ ταυτόχρονα κάνει τις σκιές να φαίνονται πιο φωτεινές. Το όφελος; Οι πράσινο φακοί είναι σχεδόν καθολικά κολακευτικοί.
-Ροζ
Θέλετε να βελτιώσετε την αντίληψη του βάθους και τη λεπτομέρεια στην όραση; Ψωνίστε γυαλιά ηλίου με ροζ φακούς. Ενισχύουν την αντίθεση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μειώνουν την κόπωσης των ματιών.
-Μπλε/Μωβ
Αν και δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί στη μείωση της αντανάκλασης, οι μπλε ή μωβ φακοί είναι εξαιρετικοί στη μείωση της φωτεινότητας. Οι φακοί σε αυτά τα χρώματα συνήθως είναι σαν καθρέφτες, έτσι θα μπορείτε επίσης να προβάλετε την αύρα της ανωνυμίας.
-Καφέ/Χάλκινο
Οι καφέ ή οι χάλκινοι φακοί παρέχουν τη μεγαλύτερη αντίθεση. Είναι αποτελεσματικοί σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, έτσι είναι επίσης ιδανικοί για τους οδηγούς. Αν ψάχνετε για την απαράμιλλη σαφήνεια με την ελάχιστη παραμόρφωση, οι καφέ φακοί είναι μια καλή επιλογή για καθημερινή χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κύπρου 2, 15351 Παλλήνη Αττικής
2106669306

Search